Diamond Painting Action & meer Budget Keuzes

Een trend, hype of hoe je het ook wilt noemen is Diamond Painting. De afgelopen jaren heeft de hobby de harten van velen veroverd.

Diamond painting doe je voor je plezier en is echt een voorbeeld van een hobby. Het zou rustgevend moeten zijn en als je klaar bent, heb je zeker iets om trots op te zijn. De hobby is toegankelijk, kleurrijk én het geeft voldoening. Weet je inmiddels hoe diamond painting werkt, dan is het tijd om wat nieuws aan te schaffen. In deze blog lees je op welke plekken je een diamond painting kan kopen voor een budget prijsje.

Diamond Painting Action

Bij de Action is er een prima assortiment als het gaat om diamond painting. Naast de standaard varianten heb je kaartjes, kleine ‘schilderijtjes’ en zelfs een sleutelhanger. De highlights uit dit kleine, maar assortiment dat groot genoeg is, hebben we voor je op een rijtje gezet.

Diamond Painting

Prijs: €4,99
Afmetingen: 40 x 60 cm

Met een aantal van de meest kleurrijke paintings die je ooit hebt gezien, zit je er voor maar vijf euro wel heel gezellig bij. Kan je het niet geloven en denk je dat er een addertje onder het gras zit? Dan willen we dit graag voor je ontkrachten. Er worden, zoals je gewend bent, van allerlei benodigdheden bijgeleverd. De magische pen die je bij het vorige pakket ben kwijtgeraakt, krijg je hiermee gewoon opnieuw. Mocht je een beginneling zijn, dan is deze diamond painting zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Grafix diamond painting sleutelhanger

Prijs: €0,99

Staat er een kinderfeestje op de planning en heb je geen idee wat je in het uurtje tussen twee activiteiten moet doen? Schaf dan een aantal van deze sleutelhangers aan. Je kinderen zijn creatief bezig en hebben gelijk een cadeautje om weer mee naar huis te nemen. De sleutelhangers variëren van een hartje, tot een eenhoorn en een prinses. Genoeg variatie om aan de ‘eisen’ van die koters te voldoen.

Klik hier om de diamond painting sleutelhanger te bekijken

Diamond painting klein

Prijs: €1,89
Afmetingen: 16 x 16 cm

Wederom een aantal fantastische prints vindt je op deze diamond paintings van 16 bij 16 centimeter. Het fijne aan deze soort is dat er al lijm op het plaatje zit. Het enige dat jij hoeft te doen, is het opplakken van de steentjes. De vrolijke prints zijn de perfecte toevoeging aan een creatieve muur of als versiering op een kinderkamer. Doe er mee wat je wilt, die keuze is ook natuurlijk aan jou. Je zal er plezier van hebben en niet worden overweldigd door het aantal steentjes, gezien het gaat om een klein formaat.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Benieuwd naar het gehele assortiment? Klik dan hier om het te bekijken.

Andere budget keuzes

Een hobby moet wel leuk blijven, vinden wij. Een van de dingen die waarschijnlijk het plezier langer omhoog zou houden bij een dergelijke hobby, is iets van prima kwaliteit voor een niet al te hoge prijs. We hebben daarom onderzoek gedaan naar andere budget keuzes, op het gebied van diamond paintings. We bespreken specifieke producten, maar op de sites van de winkels kan je in de meeste gevallen nog veel meer vinden.

Diamond painting Myth of Asia

Prijs: €14,95 (oorspronkelijk is de prijs €30,00)
Afmetingen: 20 x 20 cm (maar ook in andere formaten beschikbaar)

Al vanaf een goede 15 euro heb je een gepersonaliseerde diamond painting in je handen. Niet alleen leuk als je zelf er fan bent van diamond paintings, maar het is ook een fantastisch persoonlijk cadeau dat je aan iemand kan geven. Misschien heb je laatst wel een fotoshoot met iemand gehad of is er een foto die voor iedereen favoriet is en blijft. De tip die wordt meegegeven is om te kijken naar het formaat. Heb je een rechthoekige foto? Knip deze dan bij tot een vierkant of kies voor een rechthoekig formaat.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Xenos

Prijs: €8,99
Afmetingen: 40 x 50 cm

Net echt, maar toch nep. Of net nep, maar toch een beetje echt. De diamond paintings die worden verkocht bij de Xenos zijn er niet zo maar een paar. Je kan ze namelijk aanschaffen met een print waar je u tegen zegt. We hebben het over prints van niets minder dan de Mona Lisa, Het meisje met de parel, Het melkmeisje en een Stilleven met bloemen van een andere, relatief bekende schilder. In ieder geval haal je met deze diamond painting een stukje (Nederlandse) cultuur in huis. Wanneer je klaar bent, is het net alsof je het origineel ook wel zelf had kunnen bedenken. De tijd die in deze painting wordt gestoken, is namelijk niet mis.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Craft Sensations

Prijs: €27,95
Afmetingen: 30 x 30 cm

Voor net geen dertig euro krijg je niet één, niet twee, maar wel zes (!) verschillende diamond paintings van 30 x 30 cm. Ze variëren in print van dier tot patroon en daarmee is het voor ieder wat wils. De echte fans zijn er wel even zoet mee. Voor alle zes de paintings is er genoeg materiaal bijgeleverd. Raak je bijvoorbeeld je schudbakje kwijt, dan staat er bij het volgende pakket weer een nieuwe op je te wachten. Zorg wel even dat je je creatieve middagje voorbereid. Je zal de paintings namelijk eerst even moeten ‘ontrollen’, zodat je daadwerkelijk een vlak, in plaats van een opgekrulde print, krijgt om op te werken.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Eagle

Prijs: €9,95 (oorspronkelijk is de prijs €14,95)
Afmetingen: 30 x 40 cm

Na je tripje naar Noorwegen heb je er een nieuwe liefde bijgekregen: het Noorderlicht. Prachtig was het. Zo prachtig zelfs, dat je vergat een foto te maken. Geen stress, je combineert je nieuwe liefde met je liefde voor diamond painting. We geven je nu namelijk een voorbeeld van een diamond painting waarop je het Noorderlicht laat zien. De ronde steentjes, die over het algemeen makkelijker te plaatsen zijn, geven je de mogelijkheid af en toe weg te dwalen naar het moment waarop je (letterlijk) het licht zag. Geen fan het Noorderlicht? Geen probleem. Deze variant is in nog 12 andere prints beschikbaar.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Strass-Steentjes

Prijs: €22,99
Afmetingen: 13 x 12 cm

We don’t like it, we love it.
Deze diamond painting is namelijk eentje die je niet vaak tegenkomt. Het is namelijk een 3D diamond painting, die ook nog eens licht kan geven. Het nachtlampje is dé toevoeging aan je slaapkamer. Het geeft een persoonlijke touch aan de kamer, maar ziet er niet uit alsof je het ergens op AliExpress hebt gevonden voor een euro of twee. Je bent eventjes bezig en het zal wat moeilijker zijn dan je gewend bent. Eer voor je werk heb je, wanneer je roze flamingo of gele beer af is, zeker. Let er wel even op dat je de lijm zelf moet aanbrengen en deze er dus nog niet op zit.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Doe-zelf

Prijs: €29,75
Afmetingen: 45 x 60 cm

Dat diamond paintings alleen iets voor vrouwen of meisjes zijn, vinden wij onzin. Er zijn genoeg leuke prints die wat stoerder en daarmee wat aantrekkelijk zijn voor de mannen en jongens onder ons. Het is een kwestie van geduld, dat zeker en geduld is iets dat eveneens aan een man kan worden toegeschreven. Je hoeft je niet te verontschuldigen voor het feit dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Deze diamond painting van Doe-zelf is een prima start voor de XY-tjes. Die duizenden steentjes zijn voor jou geen probleem om te leggen. Geniet ervan, zullen we maar zeggen.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

Diamond painting Hema

Prijs: €5,75
Afmetingen: A4

Nog eentje dan. De Hema bij jou in de buurt heeft een klein assortiment aan diamond paintings voor een klein prijsje. De prints zijn redelijk universeel en zullen door velen ‘leuk’ gevonden worden. Het pakket wordt geleverd met bijna alles dat je nodig hebt. De print is zelfklevend en daarmee zit je niet met lijm te ‘klooien’. En ben je dan toch in de Hema? Combineer je bezoek dan met een heerlijk kopje koffie en een tompouce.

Klik hier om de diamond painting te bekijken

In bovenstaand assortiment hebben we verschillende soorten diamond paintings uiteengezet. De paintings variëren in prints, grootte en soort. Zelfs als je opzoek bent naar een sleutelhanger, zal je nog aan je wensen worden voldaan.

Total
0
Shares
Ook interessant