wide road with vehicle traveling with white dome building

Familie avontuur in de Verenigde Staten: ontdek samen het beste van Amerika!

Met de familie naar de VS gaan is een groot avontuur. Veel plaatsen in Amerika ken je vast al van films of televisie, en dat spreekt natuurlijk enorm aan. Maar waarom dit niet zelf beleven tijdens een rondreis Amerika? Er is zoveel te zien en te doen samen in het land van ‘fun’. Maar wat mag je met je gezin echt niet missen? Je leest het hier! 

Orlando 

De Verenigde Staten is het land van pret- en waterparken, en de bekendste is natuurlijk Disney World. Dit is een droom voor ieder kind en volwassene! Wat is leuker dan een dagje doorbrengen met Mickey Mouse, Goofy en Donald Duck? Maar Orlando heeft nog meer te bieden, zoals Epcot, Disney’s Animal Kingdom, Universal Studios Florida en SeaWorld Orlando. 

New York City 

New York City is misschien wel de beroemdste stad ter wereld en een populaire bestemming voor citytrips voor jong en oud. Van wandelingen door Central Park tot het uitzicht vanaf het Empire State Building, het is een perfecte bestemming voor gezinnen, want er is altijd iets te zien of te doen. En Times Square ervaren maakt jouw ‘NYC experience’ helemaal af. 

De Grand Canyon 

Geen Amerikaanse reis is compleet zonder de Grand Canyon in Arizona. Je kijkt uit over een immense vallei waar de kleurrijke lagen steen je sprakeloos laten. Je kunt de plek makkelijk met de auto verkennen of zelfs met een helikopter door de kloof vliegen. De kracht van de natuur wordt hier onthuld, iets wat je in Nederland niet zult vinden. Deze ervaring zal niemand teleurstellen! 

Niagara Falls 

Op de grens van Noord-Amerika en Canada liggen de Niagara Falls. Met of zonder kinderen is dit zien echt de moeite waard. Je kunt kiezen voor een boottocht die je meeneemt tot dicht bij de watervallen; hou er rekening mee dat je nat kan worden! Maar er zijn ook andere attracties zoals Niagara’s Fury of White Water Walk. En in het stadje is zelfs een complete kermis! 

San Francisco 

Ten slotte mag je deze betoverende stad ook niet missen. Het is de plek waar je de iconische Golden Gate Bridge en Alcatraz Island kunt zien. Hoe leuk om samen met het gezin op een fiets langs alle hoogtepunten van de stad te rijden. 

Een familie avontuur door de VS belooft een onvergetelijke experience te worden. Geniet van de waardevolle tijd, want Amerika is klaar om door jullie ontdekt te worden! 

Total
0
Shares
Ook interessant