Over Halfvol

Het glas bij ons is altijd Halfvol, hoe zit dat bij jou?

Een positieve instelling en een positieve gedachtegang dragen bij aan een fijn en draagbaar leven. Ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt, je zal er altijd sterker uitkomen. Op Halfvol.nl worden je middelen aangereikt om deze manier van leven aan te houden. Er zijn immers altijd redenen om dankbaar te zijn. Door het zien van kansen om te groeien en mogelijkheden te laten slagen, zal je een wereld gevuld met negativiteit tabee zeggen. 

Onze gepassioneerde schrijvers delen verhalen, pakkende citaten, nuttige tips en praktische adviezen. Alles draait erom het beste uit jezelf te halen. Denk aan inspirerende reisbestemmingen, maar ook leuke dingen om te tekenen of manieren om een gezonde levensstijl te hanteren. Probeer ook anderen ermee te motiveren. Zo bestaan er niet voor niets uitdrukkingen als ‘happy wife, happy life’ en ‘nothing is impossible. the word itself says i’m possible’. 

Dus, sluit je bij ons aan en laten we samen de wereld een beetje mooier. We geloven namelijk dat positiviteit een krachtige drijfveer is die je kan helpen bij het overwinnen van obstakels. Houd ondertussen altijd in gedachten: het glas is halfvol. 

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@halfvol.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.