bread with sunny side-up egg served on white ceramic plate

Marion Trott vermogen en meer

Sommige mensen leiden aan een soort eendagsvlieg-bekendheid. Ze zijn voor heel even relevant, maar worden even snel ook weer vergeten. Een voorbeeld daarvan, hoe lullig het misschien ook klinkt, is Marion Trott.

In 2023 deed zij mee met het programma ‘B&B Vol Liefde’. In dit Nederlandse programma zoeken b&b eigenaren naar een partner. Je zou kunnen zeggen dat het daarmee een soort ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor b&b eigenaren is. Maar goed, in deze blog zullen we niet over het programma vertellen, nee, daarentegen zullen we ingaan op Marion Trott en in het bijzonder op haar vermogen.

Een nachtje bij Marion Trott

Om te kunnen overnachten bij Marion, moet je wel even naar Portugal vliegen. Hier staat een B&B genaamd Villa Surga. Het omvat een oase van luxe en het is een geweldige plek om te komen. Tenminste, als je bereid bent om je portemonnee te trekken, want goedkoop, is het niet. Aan de andere kant biedt de villa wel plek voor 6 gasten, dus als je wat vrienden of familie meeneemt, is het alweer wat beter te doen.

Wat is haar vermogen?

Dan gaan we nu verder op een onderwerp wat velen van jullie schijnt te interesseren en dat is het vermogen van Marion Trott. Gezien ze met een weekje overnachtingen al duizenden euro’s binnensleept, zou je kunnen verwachten dat haar vermogen ook niet mis is. Echter moet je je ook beseffen dat het onderhouden van zo’n villa niet gratis is, evenals dat de aankoop dat niet is geweest. We vragen ons dan ook af hoeveel je er echt aan overhoudt en in hoeverre je er vermogen mee kan opbouwen.

Aan de andere kant ziet Trott er wel uit alsof ze zelf ook wel in enige luxe verkeerd. Ze kan het zich per slot van rekening permitteren om in het zonovergoten Portugal te wonen en te leven. Verder zou ze, volgens sommige bronnen, ook nog haar baan uit het verleden hebben doorgezet (het beheren van vastgoed). Stel je voor dat ze hier en daar wat pandjes heeft, dan heeft dat aanzienlijk veel invloed op haar vermogen. Het probleem is echter dat we daarover niks zeker weten. Voor hetzelfde geld keert ze zichzelf een modaal salaris uit en moet ze het daar mee doen. Niks geen groot vermogen, het leven op grote voet is aan anderen besteedt.

Nieuwsgierigheid

Als we eerlijk zijn, maakt het ons eigenlijk niet heel veel uit hoeveel een ander verdiend, maar toch zijn veel mensen er wel nieuwsgierig naar. Mensen zijn dit omdat dit een sociale vergelijking mogelijk maakt. kan voortkomen uit een natuurlijke menselijke behoefte om zichzelf te meten ten opzichte van anderen en om te begrijpen waar men staat in de sociale hiërarchie. Daarnaast kan kennis over het vermogen van anderen leiden tot gevoelens van afgunst of bewondering, en het kan ook praktische implicaties hebben, zoals het inschatten van iemands betrouwbaarheid of invloed in een bepaalde context. Kortom, het vermogen van anderen biedt inzicht in hun sociale en economische positie. Nou ja, kijk ook maar wat je met deze informatie doet. Van Marion hebben we in elk geval geen idee hoe hoog het is, wellicht bij een volgende blog wel! Tot dan.

Total
0
Shares
Ook interessant