Wat zijn de beste bedden voor een kleine slaapkamer?

Heb je een kleine slaapkamer en weet je niet goed wat het beste bed is voor de toch wat kleine ruimte? Ook als er wat minder ruimte ter beschikking is in de slaapkamer, zijn er mooie en goede oplossingen te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een bed met opbergruimte. Wil je wat inspiratie op doen over de mogelijkheden van bedden met opbergruimte? Kijk dan gerust eens een keer op de website van Emob.

Een handig kofferbed

Wellicht heb je al weleens iets gehoord over een kofferbed. Dit is een bed waar onder de lattenbodem nog een groot opbergvak zit. Hierin kan je allerlei spullen heel gemakkelijk en uit het zicht opbergen.

Heb je weinig opbergruimte in de slaapkamer? Dan heb je hiermee snel een extra plek gecreëerd, om je spullen in op te slaan en te bewaren. Heb je iets nodig wat onder de lattenbodem ligt? Geen probleem, je hoeft dan alleen maar even het matras en lattenbodem op te tillen. Dit gaat vrij eenvoudig en alles wat je onder bed kan opbergen is mooi meegenomen.

Extra opbergruimte rond en onder het bed

Als er weinig plek is voor kasten, om bijvoorbeeld je kleding in op te bergen. Dan moet je een andere manier zoeken om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Uiteraard moet de kamer ook niet propvol staan met allerlei spullen en meubels.

De slaapkamer is nu eenmaal de plek in huis die een ontspannen sfeer uit moet stralen en waar je helemaal tot rust kan komen. Je moet hier met het inrichten goed opletten. Vooral als het een kleine slaapkamer betreft. Een nieuw bed met opbergruimte is een goed voorbeeld, hoe je optimaal de ruimte kan benutten. Je kan ook kiezen voor een ledikant of bed met daaronder een paar diepe lades. Een andere optie, is een bed dat rondom allerlei opbergvakken heeft. Op die manier creëer je in een kleine slaapkamer toch wat extra opbergruimte.

Een bed met opbergvakken en een bureau

Om ervoor te zorgen dat er nog genoeg ruimte overblijft, is er ook een mogelijkheid om een bed te nemen dat voorzien is van een bureau. Dit soort bedden zijn ook voorzien van verschillende formaten opbergvakken. Het fijne hiervan is dat alles compact bij elkaar zit. Dit past perfect in de beperkte ruimte van een kleinere slaapkamer. Waardoor er ook nog genoeg bewegingsruimte overblijft.

Wil je hier graag wat meer over weten of gewoon eens een keer zien hoe dit model bed er precies uit ziet? Ga dan even naar de website van Emob. Hier vind je uitgebreide informatie en voorbeelden van dit soort bedden. Je vindt hier ook voorbeelden en informatie over kofferbedden en andere bedden met allerlei opbergmogelijkheden. Je kan dan ook direct zien welke afmetingen en van, wat voor materiaal deze bedden gemaakt zijn.

Total
0
Shares
Ook interessant