Tips voor het vinden van je droom trouwjurk

Vandaag de dag lijkt het aanbod aan bruidsjurken haast eindeloos te zijn. Je hebt immers de keuze uit enorm veel soorten pasvormen, kleuren en stijlen. Niet zo gek dus dat je misschien een beetje overdonderd kan zijn als je een keer door een bruidswinkel loopt. Daarom is het slim om alvast wat voorbereidingen te treffen en voor jezelf in kaart te brengen waar je voorkeur het meeste naar gaat. Om je daar wat verder mee te helpen, hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

Bepaal als eerste de pasvorm van de jurk die je graag draagt 

Probeer wel altijd open-minded naar een afspraak te komen. Maar een van de belangrijkste dingen waar je wel alvast over na kunt denken, is de pasvorm van de jurk. Het moet je lichaam perfect accentueren, maar daarnaast moet je je de hele dag natuurlijk ook erg comfortabel in de jurk voelen. Een aantal populaire pasvormen waar je uit kiest, bijvoorbeeld uit de collectie trouwjurken van Bruidshoek, zijn:

  • A-lijn
  • Mermaid
  • Prinses
  • Empire 
  • Recht

Heb je al een keer nagedacht over de stof van de jurk?

Maar ook de stof van de jurk bepaalt voor een erg groot deel de sfeer en de stijl. Misschien ga je graag voor een minimalistische look met een jurk van satijn. Of je gaat liever op de romantische toer met een jurk van kant. Voor iedere smaak en iedere stijl is er dus altijd wel een passend materiaal te vinden. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het materiaal dat je graag terugziet op de jurk? Doe hier alvast online wat inspiratie voor op, bijvoorbeeld via https://www.bruidshoek.nl

Tip! Neem een staal van de jurk mee naar huis en stem daar het trouwpak op af

Heb je eenmaal “ja” tegen de jurk van je dromen gezegd? En sta je te popelen om deze te dragen op je grote dag? Er moet in dat geval vast en zeker nog het een en het ander aan de jurk worden vermaakt. Alleen op deze manier sluit de jurk namelijk perfect aan op je lichaam. Vraag dan altijd even of je een staal van de jurk mee naar huis mag nemen. Zo kan de bruidegom zijn trouwpak perfect afstemmen op de kleur van de jurk. En hierdoor weet je zeker dat het totaalplaatje voor de volle 100% klopt.

Total
0
Shares
Ook interessant