persons feet on white textile

Gelnagels vs. acrylnagels: wat is het verschil en welke kies jij?

De handen is een van de lichaamsdelen die we het vaakst zien. Daarom is het ook meer dan logisch dat je je handen graag wilt verzorgen. Misschien gebruik je een hydraterende crème of je verzorgt je nagelriemen. Maar heb je ook al een keer goed nagedacht over een kleurtje op je nagels? Sla het gebruik van een gewone nagellak over en ga in plaats daarvan voor gelnagels of acrylnagels. Wat het grote verschil is, lees je hier. 

Een beschermend laagje op de nagels door de kiezen voor gelnagels

Gelnagels kun je realiseren door een aantal laagjes aan te brengen. Het begint met een base coat, daarna lak je je nagels met de gel nagellak en je eindigt met een matte of glanzende topcoat. Met de beautyproducten van Nagelgoothandel zorg je altijd voor dat ene verbluffende resultaat. De gellak droogt met behulp van een speciale lamp en blijft doorgaans een paar weken goed zitten. Ideaal als je een vakantie van een paar weken op de planning hebt staan of gewoon simpelweg altijd wilt kunnen genieten van mooie en verzorgde nagels. 

Acryl breng je in de vorm van een poeder die uithardt aan

Daarnaast heb je ook de keuze voor acryl. Dit vereist net even wat meer kennis en kunde. De acryl ontstaat door middel van een combinatie van poeder en een speciale vloeistof. Het mengsel hardt uit en zorgt voor een oersterke nagel. Je hebt in dat geval nog wel een aantal andere extraatjes nodig, zoals nageltips. Net zoals de producten die je nodig hebt voor gellaknagels, shop je deze producten erg makkelijk en snel online via een groothandel. Acryl aanbrengen vereist wel de nodige kennis en kunde. Volg daar bijvoorbeeld een keer een cursus voor of zoek verschillende tutorials online op. 

Je kunt in beide gevallen de mooiste nail art realiseren 

Of je nu gaat voor gelnagels of voor acryl. In beide gevallen ben je zeker van een mooi en verzorgd totaalplaatje. Vaak wordt er gekozen voor een effen kleur lak, maar je kunt ook een keer goed uitpakken met de mooiste nail art. Denk daarbij aan het tekenen van de mooiste patroontjes of kleurrijke vlakken op de nagel. Oefening baart in dit geval kunst, dus ga daar lekker vaak mee aan de slag. Heb je nu al een bepaalde voorkeur voor de nailart op je eigen nagels?

Total
0
Shares
Ook interessant