Halfvol | Een creatieve het kan wél studio

Samen het verhaal van morgen maken

Het kan wel! Dat is al sinds 2014 het uitgangspunt van Halfvol. Halfvol is de samenwerking van Jelmer den Adel en Yosser Dekker. Én een stichting waarmee zij ook non-profit projecten uitvoeren.

Halfvol initieert creatieve en maatschappelijk betrokken projecten. En is verantwoordelijk voor het realiseren van grote projecten zoals de openingen van het prijswinnende Rozetgebouw, het nieuwe station Arnhem Centraal, Focus Filmtheater en De Canon van Nederland. Het team was het nauw betrokken bij de uitvoering van de Internationale beeldententoonstelling Sonsbeek’16. Daarnaast presenteert Halfvol campagnes voor onder andere Burgers’ Zoo, gemeente Arnhem, Museumkaart en provincie Gelderland.

Crossovers in de publieke ruimte

Zo is Halfvol actief en ervaren in het organiseren van opvallende, laagdrempelige culturele projecten op bijzondere locaties. Die niet alleen een breed publiek bereiken en betrekken, maar waarin ook sector overschrijdend wordt samengewerkt. In de projecten staat de verbeeldingskracht van kunst en ontwerp centraal, worden er maatschappelijke thema’s aangesneden en wordt er een ander en nieuw publiek betrokken bij kunst en cultuur. Bovendien spelen de projecten zich vaak af in de publieke ruimte. De ruimte waar Halfvol graag samen met de omgeving het verhaal van morgen maakt.

Met het initiëren van eerdere projecten als PopupKlup, de Bridge to Liberation ExperienceRoof Garden Arnhem en Ruimtekoers Festival heeft Halfvol aangetoond dat de crossoverbenadering succes heeft en aanslaat.

More Work

All work