Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Studio - Halfvol

Wij zijn Halfvol.

 Producten

Door mensen samen te brengen zet je enorm veel in beweging. Het delen van kennis, het aangaan van discussies en het verbinden van mensen om samen een doel te bereiken; daar krijgen wij energie van.

Een enkele uiting dekt vaak niet de lading van het verhaal dat moet worden verteld. Vandaar dat wij graag campagnes maken waarbij we met de juiste middelenmix de boodschap goed weten over te brengen. Met de juiste impact en bij de juiste doelgroep.

We hebben een enorme passie voor film en animatie. Naast heel veel creativiteit zetten we de nieuwste technieken en innovaties in om tot een pakkende productie te komen.

Werkwijze

hv-1757-2

Research

Een gefundeerde basis staat aan de wieg van een goed concept. We doen grondig onderzoek om samen de precieze behoefte helder te krijgen.

Strategie en ontwerp

Gebaseerd op deze sterke basis, denken we samen een pakkende strategie uit. We kiezen een medium, ontwerpen inhoud en vorm en zetten alles klaar voor actie.

Lanceren en realisatie

Met overtuigingskracht en betrokkenheid zetten we de gekozen producten in op de juiste plek. Zo activeren en verbinden we de doelgroep met de juiste impact.

Nazorg

We helpen je om de aandacht van je doelgroep vast te houden. Samen analyseren we de resultaten en waar nodig sturen we bij.

Cultuur

Wij geloven dat plezier in je werk zorgt voor efficiëntie en goede kwaliteit. Ons team is hecht en heeft een vrije manier van werken. Zo stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en een open, leergierige houding.

Het verhaal van morgen

Wij dragen bij aan een groene en inclusieve samenleving door onze creativiteit in te zetten voor bewustwording en actie. In een soepel en transparant realisatieproces ontwikkelen we communicatie- en activatieconcepten gebaseerd op cross-overs en partnerships.

Klanten zijn onze partners en voor elkaar gaan we door het vuur. Afspraak is afspraak en daarbinnen hechten wij aan artistieke vrijheid. Zo nemen we samen het doel kritisch onder de loep en lanceren het gekozen product met de juiste impact. Zo maken wij het verhaal van morgen.

Het team

Alex van Binsbergen

Creative Manager

Thijs Groenewegen

Managing Director

Yosser Dekker

Creative Director

Jelmer den Adel

Art Director

Bram Linderman

Filmmaker

Samenwerken aan mooie dingen?

Bel ons +31 6 40 12 48 84
E-mail ons info@halfvol.nl
Vind ons Halfvol.
Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem
Nederland